Ne já si nemyslím,žes kopírovala.To si myslela kámoška.Já myslím že si fajn.Nezlob se prosím tě.Kámoška dostane až ji potkám.Jestli si chceš se mnou popovídat tak mi prosím naapiš na icq:190-384-137 nebo na mail:Dartagnaka.musketyrek@seznam.cz.
Mimochodem šlechtice jsem smazala jem proto,že jsem tam něco opravovala,jako že já tam pořád něco opravuju.:))))))Tak se ještě omlouvám za kámošku.
09.05.2006 20:25:00 | d'Artagnanka
Můžu tě ujistit že moje dílo nebylo kopií,to vzniklo ještě před tím než sem objevila Liter.No doufám že aspoň bude Dartagnanka pokračovat v psaní svýho románu.
09.05.2006 19:02:00 | Haydée
Ne,ale chci aby autorka Gaskoňského šlechtice pokračovala v jeho psaní,je to opravdu krásný příběh,který je škoda nezveřejnit,a tak sem se rozhodla svůj příběh smazat,abych ji třeba nekompromitovala.
09.05.2006 14:58:00 | Haydée