Májová
Anotace: kratičká básnička co mě napadla cestou autem
Májová...
Vracím se poránu rozkvetlým májem
Skrz květy pluji růžovým hájem
Pozvolna přičichám k obsahu poháru
Ta vůně pro mě je, jako ty – rájem
Jako když muslim předčíta z koránu
Snad jednou budeme postavy z románu...
Komentáře (1)
Komentujících (1)