Láska v dešti
Anotace: Pro dívku, jenž miluji...
Má lásko, jak rád teď vzpomínám na tebe,
když kapka za kapkou padají zpod nebe.
Na zemi tříští se v tisíce kapiček,
víš že máš při smíchu ve tvářích dolíček?
Šedý mrak leží si vysoko v obloze,
rozložen na nebi v podivné poloze.
Když se naň podívám, vidím v něm tvoji tvář,
kolem ní v kruhu pak duhovou svatozář.
Duhová svatozář v které je lásky moc,
volám tě Amore, scháním tě na pomoc!
Volám tě, scháním, a s tebou lásku mou,
snad mi teď Amore šípy tvé pomohou.
Komentáře (3)
Komentujících (3)