Anotace: Poslouchal jsem Toshira Masudu - soundtrack k anime Naruto a sesmolil anglický text, který sem si přeložil do češtiny následujícím způsobem ... 16:14
njn... stane se.. a pisne v japonštině sou skvěly, doporučuju když tak anime "Fullmoon wo sagashite" ale tam sou spíš takový popovější věci...
19.05.2006 21:39:00 | deSolAxe
Hm, Naruta mám ráda a japonský písničky ještě víc. Jednou bych chtěla složit básničku v japonštině,...ale to asi ještě chvilku potrvá. K tvé básničce, nedivím se, že ti ten soundtrack vyvoval takovéhle pocity,je nádherný, ale nevím proč mi v tom něco nesedí, příliš se mě to nedotklo.
19.05.2006 19:25:00 | Epona