Copak je s Tebou?
Vybíráš si dovolenou či píšeš inkoustem,
co jen někteří vidí a pro jiné je nedostupný?
Ať to první nebo druhé,
přeji Ti pěkné léto.Inspirativní. :-))
10.07.2006 14:00:00 | Roko
jsou slzy slabost těla patrná?
kdepak, jen poslední způsob, alarmující obrana
a šťastný ten, kdo ji rozezná
i já bych chtělá být objatá
nikoli vítězná
kolik z žen by to někdy potřebovalo slyšet
... za 100
02.06.2006 18:46:00 | ni.va
Jak musí být té,
jež toužíš obejmout...
Jak ji musí těšit,
že ji někdo naslouchá,
a že ji opravdu slyší...
:-))
30.05.2006 20:17:00 | Roko
Znám také jednu...
vrba si říká...
naslouchá druhým...
s přízvukem ticha...
déšť smývá slzy
jejího smutna...
lidské objetí
jí náramně "chutná"... :o)
30.05.2006 14:41:00 | Cecilka