Jako dřív
Anotace: Tak takhle se cítím rok po rozchodu:-(
Nechci se smát,
když nemám důvod,
nač si takhle lhát,
to by byl podvod.
Nechci býti nikým milována,
jestli nemiluješ mě ty už,
navždy i s city pochována,
poslední spatří mě tvůj nůž.
Nechci se radovat více,
když ty máš slzu v oku,
nevěřím, že nám dohořela svíce,
ráda utopím se v moku.
Lásko, jen ty navrátíš mi smích,
se slovy, že bude všechno jako dřív...
Komentáře (2)
Komentujících (2)