Nevrátíš se
Anotace: Včerejšek za zítřek vyměním a zítřek za včerejšek a v cokoliv se proměním jen pro tvé lásky kousek. Však marnost nad marnost mi svojí píseň zpívá, milovala jsem Tě a teď zas ráda má Tě jiná..
Nevrátíš se k sakru,
proč je to tak těžký.
Otočit se zapomenout
na ty chvíle hezký.
Nevrátíš se moc to bolí,
v srdíčku to škrábe.
To se jenom láska moje
navenek zas hrabe.
Nevrátíš se a co kdyby,
nepřestávám doufat.
Avšak zbývá mi pořád jen
bez Tebe si zoufat.
Nevrátíš se, tak Ti píšu,
když nemůžem mluvit.
Chtěla bych se zase k Tobě
večer celá tulit.
Nevrátíš se, moc mi scházíš,
změnit to však neumím.
Pořád se mnou denně kráčíš,
jako slunce jako stín.
Nevrátíš se
Komentáře (2)
Komentujících (2)