Anotace: Věřil jsem a to byla chyba...
Achojik.. Máš povedený dílka..A tahle básnička.. je..plná nenávisti nebo se mi to jen zdá?:)
18.09.2006 21:42:00 | Katitek
Nedávno jsi přidal komentář k mé básničce Válka, že tě chytla za srdce:) potěšilo mě to a tak jsem byla zvědavá na tvoje "díla";) a musím říct, že nejsou určitě špatná:)...píšeš tak nějak procítěně, že se rázem ocitám v celém ději a prožívám ho...moc se mi všechno líbí...Dík za příjemné počtení...
02.09.2006 14:28:00 | Lizzzie