Anotace: Není to moc povedená báseň,ale tak se bohužel cítím, muselo to jít ze mě ven. Vážně jsem netušila že zklamání v lásce tak moc bolí.
Jo,mají pravdu-čas všechno vyléčí,ale né pokud budeš stále s tím,kdo ti ublížil.
Ne,pokud stále budeš semnou...
15.06.2006 12:47:00 | drak-t
Někdy i ten čas bude dlouho trvat... hodně štěstí, i když já štěstí v tomto případě postrádám
15.06.2006 08:33:00 | Gamy
Každý žal přebolí, i ten největší. časem zůstanou jenom ty hezké vzpomínky. Čas je lékař života.
15.06.2006 05:32:00 | Cairo