Líbí se mi myšlenka personifikované lítosti. Vlastně celá tahle báseň se mi líbí. Představuji si to jako obraz - sedíš, v ruce máš tužku a papír a podvědomně cosi kreslíš - nejprve sám nevíš co, kolem tebe se kupí papíry s nezřetelnou tváří, a pak ti to dojde - snažíš se nakreslit část sebe sama.
28.10.2007 14:12:00 | Alea - kometa kdovíco přinese