Já vím!!!

Já vím!!!

Anotace: toto jsem napsala, když jsem Tě nemohla získat...povedlo se!A teď prosím jen o přátelství(ty víš, proč!)

Já vím!

Proč nechceš být mým přítelem?
Já vím, že poznala jsem tě jen letem světem.
A moc brzy, dříve nežli ty jsem pochopila,
že lituji let, kterých s tebou jsem neprožila.

Já vím, že příliš pospíchala jsem na tvé city.
Ani nevím proč, chtěla jsem na svých ústech cítit tvoje rety.
Nejspíš osamělá jsem si připadala na tomto světě.
A potřebovala jsem dušičku, která by mi šeptala „miluji tě“.

Vysvětlil jsi mi a já to vím,
že v tvé mysli přebývám, ale tvému srdci nevelím.
Smířila jsem se, že jako kamarádku budeš mě na věky brát.
Tak proč se semnou nebavíš, proč mě nemáš rád?
Autor wenuse, 21.06.2006
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
líbí

Moc pěkné. Ukápla mi slza.

20.07.2006 20:21:00 | evazjersina

líbí

já taky

22.06.2006 20:06:00 | Odett

líbí

i já jsem se v tomhle koupala..i já jsem si svý pocity psala na papír..A to co píšeš,je něco v čem poznávám sama sebe

22.06.2006 17:15:00 | Radushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí