Spomienky zabudnutí
Anotace: je dobré ak ostanú aspoň spomienky
Spomienky zabudnutí
zožltnuté listy snov
roztrhnuté fotky neznámych
žiadnych priateľov
Prepichnuté srdce
JA a TY
na strome života
večne znejúce navždy
a prišiel ámen
nekonečnej lásky
Zostala smutne krásna noc
bez hviezd
Mesiac šiel povedať
Dobrú noc
zaspávajúcemu slnku
a zostali
len spomienky zabudnutí
Komentáře (3)
Komentujících (3)