Krétská inspirace
~~~~~
Snad je to pintou Retziny
A možná pohárky Rakie, či Ouza
Že spánek můj nevinný
K nevědomí příbojem se brouzdá
Jak ta, co zrozena jest z mořské pěny
Na vlnách mých myšlenek se vznášíš
Pronikáš hluboko do jeskyní mého snění
A dálavou oceánů si jen tak kráčíš
Jednou vlnou do kolen mě srazíš
Na pláž mé tělo odvrhneš
Svůdně pak kolem mě se vlníš
Když chytnout tě chci, odtečeš
~~~~~
Komentáře (0)