Anotace: nejprve mě napadl jiní konec, který báseň trochu zlechčuje..no dám ho nakonec do závorky...každý si může vybrat, který mu sedí víc..
moc pěkný hlavně ten konec
01.08.2006 16:45:00 | cZechmade
No nevím jak to vidíš ty Pablitofracku...ale každá zrada zanechá ránu v srdci...a nezáleží na tom, kdo zradí..ani jak moc je blízký...
16.07.2006 22:56:00 | Adeleide Gregory
ta poslední větička v té závorce vyvolala na mých rtech úsměv......:-)) moc se ti to povedlo..chválím !!!
10.07.2006 10:58:00 | Katka
Je to moc hezký, akorát nějaký slabiky jsou trošku krkolomný. (Nebo je já krkolomně čtu:-)
10.07.2006 10:11:00 | Karamelka Terka
Pchjo, dobrej námět s pointou co mě roztáhla úsměv, ale trošku nemohu prokousat několika řádky, kde mě nesedí slabiky... ale asi je už moc noc... :-)
09.07.2006 23:44:00 | Buližník