Anotace: to jsem napsala když mě srdíčko bolelo a myslela jsme že mě muj kluk opustí, ale naštěstí se tak nestalo
Nechci tě nijak napadat, ale mně osobně se to nelíbí. Myslím, že až moc zřetelně vyjadřuješ, co cítíš, místo abys nechala čtenáře přemýšlet. Navíc tohle téma je tak ohrané, že prostě nestačí jen napsat, co máš zrovna v srdci. Tím nechci říct, že je to téma špatné...
12.07.2006 22:46:00 | Woe R.