Konec
Anotace: clovek nekdy moc premysli
Jsem na pokraji sil,
už ubíhá mi mír
nevidím přes slzy
přes smutek
co ukazuje mi konec stranek.
Jsem v tom sama
a mám strach
nedokáži otevřít se vám
úplné dno,
už nevidím světlo,
přes zeď co ukazuje mi co jsem
končím jsem nic,
pláču chci pryč,
odcházím,nemám nic.
Komentáře (0)