Máš pravdu, ale já bych ty dva poslední řádky smazala...protože mám ráda otevřené konce ;-)...a s láskou nikdy nevíš, víš :-))
25.07.2006 10:26:00 | no
Třeba se krutou jenom zdá,
my malujem ji do "kruta"...
přitom chceme, aby jak mlhovina
každičkou buňku těla prostoupila...
vždyť jak bez rosy denní svit,
bez vláhy lásky těžko žít...
:o)
Je to ta nejkrásnější bláznivina!
25.07.2006 09:25:00 | Cecilka