Krásná neznámá
Anotace: ... večer, když hvězdy dopadaly z nebe, dostal jsem inspiraci...
Ač pořád neznama´s mi,
stále víc chci Tě znát.
Snim o tom, jak do oka padneme si,
ale už teď mužu říct, ze Tě mam rád.
Každy den tešim se, až pujdu spat,
a nějaky pěkny sen o Tobě bude se mi zdát.
Je to zvlaštni,
snit o nekom, komu jsem ještě nepohledl do tvaře,
přesto veřim,
ze krasna jsi jak sama mesični zaře.
Přemyslim o tom, jak sladke jsou Tve oči,
jsou jisťe nadherne, až hlava se mi z toho toči.
Cely muj život laska letala někde v dali,
jen občas se snesla trochu niž,
s Tebou chtěl bych se citit jako v raji,
tak pojd ke mne bliž.
V mem srdičku je spousty mista,
musi v nem byt ale pouze laska čista.
Je na Tobe, zda se me srdce laskou naplni,
a me sny se tim přijemně vyplni...
Komentáře (3)
Komentujících (3)