Buď se mnou!
Nejdřív počkám,
až plaché srny
tvých pohlazení
vyjdou ven
z vysoké trávy.
Potom tisíci řekami
připluji k tobě...
Buď se mnou!
Vážky tvých očí
zlehka usednou
na moji hladinu.
Slzy mé řasy smočí
a já s tebou zahynu!
Pak tvé ruce stočí
si mě k sobě,
jako útlou travinu..
Komentáře (1)
Komentujících (1)