Život

Život

Anotace: Život je smutná hra náhod a radostí.. a někde mezi tím jsme my...

Nač je život takto krutý,
proč lidi do smutku nutí?

Zvenčí zprvu krásný zdá se,
nežli přijde první den,
kdy představí se v plné kráse,
a rozplyne se krásny sen.

komu pak ma člověk věřit,
nežli sobě samému,
pakliže nemůže změřit,
lásku k druhu milému.

Nežli človek pozná lásku,
tráví život věčně sám,
láska dá však život v sázku,
pakliže je to jen klam.

Není smutku, není štěsti,
zbýva pouze trápeni,
když vám vrazí život pěsti,
v peklo ho to proměni!
Autor Tomáš~2, 06.08.2006
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
líbí

Fakt krásné...100%

06.08.2006 21:09:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel