Spirála času
Anotace: ...co jiného dodat...
Spirálou času nechat se vést
kroužit tam a zpět,
toulat se vesmírem
hvězdy rozehnat měsícem,
smát se, tancovat
tajně se milovat,
odnést horu starostí
a odhodit je do tmavých propastí,
lásku světa objevit
a vizitku její
do oblak přilepit,
objímat se ve vlnách
proplést těla
v hadích zákrutách,
nitkou vzdechů spojeni
žhavé to souznění, Ohně se Zemí.
To vše a možná o trochu víc,
projít bych s Tebou chtěla
tou láskou bez hranic.
Komentáře (4)
Komentujících (3)