Anotace: Včera v noci jsem se vzbudila a tohle mě napadlo. Nejprve jsem se pokoušela na dobrou myšlenku nějakým způsobem navázat, ale už to nebylo ono. Takže jen pár slov...
aaaaaaaaaa promin za tu dvacitku, omylem jsem neco zmackla a uz tam byla. jezis to sem nechtela! dala bych stovku.. =( promin
25.02.2007 11:57:00 | Gabika
pěkná....mám pocit,že to o něčem vypovídá...něco je v tom skryto...a právě už tím se tá básnička stává zajímavou...:-)
14.08.2006 20:38:00 | Katka Z