Velikost básníků se měří podle velikosti jejich myšlenek. První myšlenka je u lásky, poslední u nekonečnosti. Moře, vesmíru, ohně, země a ... lásky.
20.03.2007 21:35:00 | Gregy
hezká....přijde mi taková zvláštní....ale skrývá se v ní něco krásného....a to je pro mě celkem důležité..:-)
14.08.2006 20:26:00 | Katka Z