Pro vás
Anotace: Neznám tvé jméno, tak se omlouvám že není dopsáno.
Přijmi prosím pohlazení,
které ti teď posílám,
chci ať cítíš dotek jemný,
ze slov - do kterých já ho lásko dám.
Chci tak hladit tobě duši,
půvab tvůj i srdíčko,
vždyť tebe nosím ve svém srdci,
to v pořádku je ......o?
Snad je ti ten dotek milý,
já do slov své city dám,
má být hladký-něžný-jemný,
pro tebe tak činím rád.
Přečteno 573x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (4)
Komentujících (4)