Podoby
Jsem jedna z tisíce hvězd,
Ty hvězdář co mě našel a pojmenoval.
Jsem jedna z tisíce ryb,
Ty rybář co mě ulovil a svobodu mi dal.
Jsem bílá lilie v nesnázích,
Ty zahradník co utrhl mě a dal do vázy.
Jsem jedna z tisíců vlaštovek,
co na podzim odlétá,
Ty jsi chovatel co počká do léta.
Jsem jedna z tisíců a umím čarovat,
ale oba víme, že největší kouzlo
je umění milovat.
Komentáře (0)