Otázky
Anotace: Je to jen hloupoučká říkanka
Kam utíkáš? Kam se ztrácíš?
Kde tě hledat mám?
Já jen doufám, že se hlídáš,
A že jiná smůlu má.
Co teď děláš? S kým čas trávíš?
Jak mám ti věřit já?
Já jen doufám, že se vrátíš
A že s jinou nejsi sám?
(Vždyť šťastným tě udělám jen já:o))
Komentáře (0)