Pro Tebe
Anotace: Proc jsem to nevidel driv..
Na obloze mraky pomalu šednou a ja čekám,kam si zase sednou..
Hledám v té tmě něco,co myslel jsem,že už mám,
jediné,co vím,že se v tom už nevyznám.
To hledaní konce nemá, to moje srdce pořád něco hledá.
Myslim,že jsem našel ten kousek nebe,co mi připoměl,že mám tebe..
Komentáře (3)
Komentujících (2)