Hviezdička
Anotace: ...neviem či patrí do vyznania no pre mňa ano...vznikla pri rozchode s mojou laskou. bohuzial tak to byva.... :(
Hviezdička jasná čo svietiš na cesty,
pozdrav mi milého čo už nie je pri mne,
na čo ja myslím to vieš už len ty,
ako sa za láskou strašlivo cnie.
Hviezdička krásna tvoj jas tak žiari,
no moje srdiečko utápa sa v tmách,
povedz prosím mu ako mi žiali,
duša s hlbokými stopami po ranách.
Hviezdička milá sestier máš tisíce,
ja jednu lásku kedysi som mala,
ktorá so mnou už nie je síce,
no dúfam, že je nádej aspoň malá.
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)