Nesmím
Anotace: Nesmím... už ne! Nemohu!
Nesmím ukázat mu pravou tvář,
Říct co ukázal mi včera snář,
Šeptat mu pár z překrásných vět,
Ale proč je bez něho tak černý svět?
Nesmím přímo do očí se mu zahledět,
S ním na měsíc v myšlenkách odletět,
Jediný pohled by mé city prozradil,
Ale proč o mé city přitažlivostí zavadil?
Nesmím to říct, ale on je vrahem,
Zabíjí mne stále tím jedním tahem,
Je v mém srdci bolavou závadou,
Ale proč to tak je…je mi záhadou
Komentáře (1)
Komentujících (1)