Anotace: Trochu se mi hroutí můj už delší dobu nefungující vztah...
Sbírka: Spolubydlící
Unstoppable kdepak tě mám?
Tvé básně poslouchám, holka jedna, není Ti dosmíchu vím.
Tak se poper se slovy - ať Ti všichni políbí.
02.10.2006 11:16:00 | Marcella
Má to opravsovou sílu vzešlou z bolesti. Na stavbě by se dalo pracovat, já se ještě ozvu.
Mimochodem, mně se to opakování "6 a 1/2 r." právě líbí - zní to jako pomalé údery na buben pohřebního marše ...
Ale slovesných tvarů na -s je příiš za sebou, stačilo jen poprvé a smasl by se nezměnil:
"Předstírals, lhal, žil několik životů" a rytmicky by šlo i "Předstíral jsi," + tak dál
22.09.2006 11:51:00 | Hary_nš
Zabíjel mě pomalu a nenápadně, skaj. Až teď jsem přišla na všechny ty lži. Na to, že byl se mnou z jiných důvodů, než z lásky apod. Nevím, co s tím. Jsem prostě blbá a naivní. Nepoznala jsem nic.
17.09.2006 22:57:00 | unstoppable
Nemusím moc to opakovaní, jako význam by mi to stačilo jendou, ale jinak ok a ten pocit vykuchanosti tak znám, je to hrozný ... :O(.
17.09.2006 18:36:00 | Jahudkka
"Jak jsi takhle mohl žít šest a půl roku?..."
Jak jsi takhle MOHLA žít šest a půl roku?...
17.09.2006 16:38:00 | skaj