ticíckrát....
Anotace: od mé nej nej nej kamarádky Kaji, a já jí jen tiše děkuji, za bolestné věnování
Už tisíckrát jsi mu řekla, ať táhne a vypadne z tvého života...
tvé srdce však tisíckrát řve neposlouchej, nevíš co je samota!!!!!!!
„zahraj mi...zahraj...moji píseň...“
mojí věčnou symfonii….
Měla‘s ráda déšť…
protože ten jediný
dokázal skrýt tvé slzy…
ale ani bouře, nedokáže utlumit tvůj zoufalý výkřik
Nepřestaneš ho milovat,
jen se naučíš bez něho žít,
Nebude to snadné,
ale bude to snazší než zapomenout.
život v představách,
život ve snech,
život v pocitech,
život v básních...
tvůj život,
Tvůj jedinečný svět...
Komentáře (2)
Komentujících (2)