Až uvidíš při úplňku
křepčit v lese babu,
jejíž tanec prapodivný
moc postrádá ladu,
možná na vílu si hraje
bez škrpálů v mechu,
vzpomíná na doby mladé
sobě pro potěchu...
Tak se nechechtej moc nahlas,
ať ji nepolekáš,
mohla by tě očarovat
jinak, nežli čekáš...
;o)))
25.09.2006 11:30:00 | Cecilka