Anotace: Láska?
Chcípla - to cítím také jako takový výkřik vzteku - zoufalého citu. Ale mě dráždí to ZKAŠENÁ - ZKAŽENÁ. Jinak fákt velmi zdařilé...prostě síla :OD.
02.10.2006 23:37:00 | Jahudkka
Jo, a mimochodem, tenhle pocit moc dobře znám, když miluju a zároveň bojuju s nenávistí nebo alespoň s hlubokým smutkem, protože vždy vycítím, kdy ten druhý lže, nebo alespoň zatajuje...
Přeji Ti, aby se Tvá láska rozvila jako růže v plnohodnotný oboustranný vztah.
02.10.2006 21:50:00 | Levandule
"Cítím se zkašená," - chybička, má být "zkažená"
Celá báseň je moc hezká, ale proč ji ošklivíš v závěru slovem "chcípla" ?!!
Prosím, změň to, je to škoda. Dej raději zemřela nebo cokoliv jiného, ale stejně romantického, aby ladila s Tvým srdcem v básni. To, že neprožíváš něco jako princezna, neznamená, že bys musela takhle ostřit své něžné ženství, které jsi sem vložila. Děkuji a promiň to poučování :-)
02.10.2006 21:47:00 | Levandule