Anotace: Poslouchám poslední dobou Kryla, tak se vyloupla taková "variace na Tři variace na stejné téma".
Občas si taky připadám zbytečná. Je to moc pěkné. Oslovilo mě to. Prostě bych tolik chtěla, aby mě někdo potřeboval ke svému štěstí.
03.10.2006 19:33:00 | Terakota
Nic na tomto světě se neděje jen tak a není zbytečné. Tudíž ani ty ne:) Ty jsi poklad z nejcennějších:) Moc důležitá a užitečná slečna, co by tohle o sobě říkat neměla a měla by si utíkat koupit velkou zmrzlinu, aby věděla, že žije:)
03.10.2006 18:46:00 | Sunny