Anotace: JÁ VÍM NIKDY TO NEBUDE MÍT ŽÁDNÝ SMYSL VYBÍT SE NA KLÁVESNICI,ALE CO NAPLAT....VŽDY TO ZE MĚ SPADNE
Názory a vyjádření hodně se lišící od těch mojich... Ale v podstatě podobné pocity... SOBECTVÍ, MILOVAT SÁM SEBE, ...
16.12.2006 15:04:00 | Marketka3x3
hodne moc zajimavy dilko.vubec nic mi na tom nevadi.vidim,ctu,citim v tom tu uprimnou kurvu.taky jsem si tak pripadal,ale uz jsem zjistil ze nenavist neni tak skaredy pocit.dnes jsem jiny,ale to neznamena ze se nezajimam o lidi,ktere zmena teprve ceka...
05.10.2006 11:17:00 | fiXXXer
Ahoj...jen se vybij...alespoň vypíšeš vztek...ale láska se nedá vlastnit...chtěním vlastnit se city dost ničí.
05.10.2006 08:00:00 | Jahudkka
Mám z toho smíšené pocity. PS k básníkům.Ti, kteří milují, jsou nešťastní.
05.10.2006 07:50:00 | sapho