Přišla láska..
Anotace: Jaký to je zažít neštastnou lásku jsem už psala,ale co když je ta láska krásná,nadvznášející a prostě užasná=)
Jako louka mé nitro rozkvétá
Dlaně skrývají poupata růží
Vznáším se štěstím,jak krásná Odetta
Srdce v hrudi láskou mi buší
Jiskrné plamínky třpytí se v očích
Usměv ,jak sluníčka pošimrání
Celý svět s semnou se točí
Konečně láska přišla znenadání
A tak chci žít pro radost všem
Kouzlit usměvy na lidských tvářích
Splnit každému největší sen
Pro život i krásné stáří
Komentáře (0)