láska
Anotace: snad se to bude líbit
Pár liter seřaď za sebou
a hned tu slovo máme,
když hvězdy svítí nad tebou,
jen pár minut se známe.
Ze slov, tak jako z písmenek
teď sestav také větu,
snad bojíš se jen na venek,
tak přeskoč další metu.
A neboj se, že by to nešlo
vždyť všechno nikdo neumí,
co z mého srdce k tvému vzešlo,
tomu snad každý rozumí.
Láska, to řeč je tajemná,
svá slova v srdci skrývá,
když jsou ta slova vzájemná,
v očích je každý mívá.
Komentáře (1)
Komentujících (1)