Anotace: ?!!!
Taras? Val, násyp, hráz, opěrná zeď, zídka nejlépe kolem strže, údolí...dovedla bych si představit i kolem lákavé zahrady!!! To je taras...a protože po něm, co po vyvýšenině, chodit je úžasné, je mi na tarásku milo...
07.10.2006 18:35:00 | Mirka Hedbávná
TA prostřední část se mi moc líbí:) jenom by mě zajímalo, co je taráska(?) :) ale mám z ní úsměv na tváři takže hodnotím kladně celou.
07.10.2006 17:19:00 | hajena