Stýskání...
otoč mu rychle šat
a zkus se na něj jinak podívat!!
Těšení!!
To se jinak chová!!
To naladí tě do růžova!!
Těšení přiblíží ti čas,
kdy vezme do dlaní tvůj pas,
kdy dá ti pusu objímací...
Těšení... kouzlo vícnežpřací... :o)))
13.10.2006 19:41:00 | Cecilka
Láska a krása je někdy blíž než si myslíme.Zavřeš oči, ucítíš jeho vůni,uslyšíš jeho smích a uvidíš očí plné lásky.
Až příště tě obejme, naplň si kapsičky, schovej ho do polštáře.
A pak: jen pohlaď,přivoň,naber do dlaní.
A zahoď,zahoď stýskání.
13.10.2006 15:29:00 | kouzelníček
...ta nepatří mezi ty veselé ...
...tak se už usměj ...
...hele , že to jde :) ...
...:) ...
13.10.2006 07:35:00 | WhiteSkull
Ešte prečítam pár veršov
preskočím pár napršaných mlák
nazbieram materinu dúšku ,cestou
a chytím k Tebe prvý vlak
13.10.2006 07:22:00 | džemo