Slepý blázen
Anotace: ..krátký příběh o tom, co bylo a už není....
Tráva lechtá na chodidlech,´
včelky tiše bzučí,
a mě vevnitř,kdesi v hloubi,
zlá předtucha mučí.
Těžko říci co se stane,
co je naším osudem,
jediné čím jsem si jistá-
věčně tady nebudem.
Proto se ptám celkem jasně:
“ Co jsem zase zkazila??
Copak jsem tak nešikovná že jsem lásku zabila??“
“LÁSKA“- Co to vlastně je??
Pocit štěstí, naděje??
Není dobrá ani zlá,bílá ani černá,
není ani ošklivá, nebývá však věrná.
Vždycky najdeš nešťastníka se zlomenou duší…
Chodí bosí v trávě…něco zlého tuší…
Přečteno 484x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
Komentáře (3)
Komentujících (3)