Věřím..že až tě jednou spatřím
..pak oči kouknou do očí..
možná, že svět se na okamžik
pode mnou rychle roztočí...
a budu mlčet..při pohledu
tam někam do tvých myšlenek,
sama vyslovit nedovedu,
co mlčky se "říct" povede... :o)
23.10.2006 19:49:00 | Cecilka
Věřím..že až tě jednou spatřím
..pak pohlédnu skrz tebe dál
a uchopím..co dlaním chybí
a vyřknu slova..která slíbí
to nemožné..cos nehledal..
..pak obraz náš se dotkne nebe
a těla zkrásní v podvečeru
zamknem tu zvláštní atmosféru
..vteřiny bblízka mne a tebe..
16.10.2006 18:08:00 | šuměnka
Pěkná.
Petr
Tady dole se mi ukazuje ochrana proti robotům - ROH
tak to nemá chybu, píšu si
16.10.2006 09:37:00 | weitinger
léno, je půjčka středověká, nebo právo půjčku mít a pak pro ni v práci hnít...
15.10.2006 17:00:00 | Jarky