Pomatená
Anotace: plná bláznovství, štěstí, naplnění
Plna optimistické barvy z večera,
Naladěná na vlnu sladkého medu,
Broukám si píseň a jemně předu,
Úsměv mne prozrazuje, já nelži,
Mé oči září jako svítivé plamínky,
Jak já jen miluji společné vzpomínky,
Motají se slova, motám se sama,
Točím se dokola a ráda se směji,
Ten omamný nápoj s duší si sleji…
Komentáře (0)