Anotace: je to poněkud vulgární,někomu se to nebude líbit někomu možná jo.já sem to napsal a moc se mi ulevilo a chtěl bych aby si to přečetli i ostatní lidé a okomentovali mi to jak to na ně působý.
Mně to nepřipadá hrozný, spíš naopak z toho cejtim ten vztek!Konečně jsem tady četla báseň co má nějakej náboj.(aspoň pro mě)
18.10.2006 16:50:00 | Blackroses
možná by bylo fajn kdybys opravdu zabil tu svou kurvu,než psal takovýhle básně,sorry tohle se nedá brát ani ve srandě,je to vážně příšerný.Laciný rýmy,spousty zbytečných vulgarismů...atd.
17.10.2006 20:15:00 | Lipschowski