Anotace: No, nevím co k tomu napsat, skoro je to napsané pro mě samotnou a pro mého přítele Tomáše! Moc ho miluji a pak asi nejde nepociťovat alespoň zlomek žárlivosti!
Možná by to bylo lepší nechat jako takový výrok jen tak, řekla jsi tím vše a pak by to byla jen omáčka..jen mi to tak přijde, nebo zační znovu ale ne tak jasně od začátku, jinak je to pravda...žárlivost je svinstvo,ale bacha je rozdíl normálně žárlit a nechat sebou mávat.
19.10.2006 10:03:00 | Jahudkka