... takhle krásně veršovat neumím ..:-((
a ještě aby to šplouchalo ... jako příboj touhy ..
01.11.2006 23:50:00 | HarryHH
Oceán sa skladá z morí
a z toho som vážne chorý
Keby nejaké žieňa zdvorilo
ma svojou láskou zmorilo
Šak Ty víš...
23.10.2006 11:39:00 | džemo
proto já nosím tak často černé brýle...oceány vzpomínek nemám ráda...krásné
23.10.2006 08:22:00 | mamina
Děkuji, lásko, ano... bylo to tak... oceán Tvých vzpomínek a myšlenek nás často rozdělil... bolelo to... ale i Tebe bolel Tvůj nezhojený svět minulosti. Časem jsi mi dovolil na Tvé zraněné srdce pokládat hojivé kvítky levandule častěji a častěji... a dnes... se díváme na oceán společně... a sledujeme loďky našich dětí, aby i ony bezpečně dopluly... Díky... :-*
23.10.2006 08:07:00 | Levandule
Možná, že vítr křídla dá ti,
se silou mocných kormoránů,
každá noc jednou svítá k ránu,
vzdálenost nebude pak platit...
Možná, že slunce prohřát umí
nejenom vodní hladinu,
možná, že i dotek stínu...
dějí se věci, kterým člověk nerozumí...
a konec konců, občas oceán
poklad přinese... dík vlnám...
(a samozřejmě přílivu, tudíž měsíčnímu vedení,
tímto ještě jednou dík za bláznivý básnění!!)
:o)
23.10.2006 08:02:00 | Cecilka