Kimi ga sora datta
Anotace: poslouchám tadle soundtrack mai-hime a zalíbil se mi název jedné písně :-) 20:35
Prosluněné dny
malují nám pestré sny
a já tiše spím.
Hlavu na tvém klíně mám,
já víc nechci už být sám.
Tichá obloha
jsi ty, kterou mám tak rád
na tvé rty - polibek.
Snové obětí
a tisíc sladkých slůvek
v tvé ouško dám.
Komentáře (0)