To víš, že tvé dílko smysl dává (a nejen tobě)... stačí se třeba trochu podívat i mezi řádky. A díky této básni teď vím, kde Žehuň je.. a třeba, že tam mají nádherný rybník...
P.S.
Spíš mi moc nedává smysl ten tvůj komentík "..a mam chut napsat ...bezte....je to ta cela vase spolecnost..." (obsahu rozumím, ale důvodu ne). I tak děkuji, že jsi se u mne na chvíli zastavil.
14.11.2006 16:50:00 | Mourek