obyčejně
Dva páry kreslí spirálu…spirálu mlčenlivých slov a rozpuštěných smutků.
V hrnku čokolády.
Dva páry kreslí spirálu čtyř srdcí a jejich slitých konců.
Kde začínají a končí tahy tužkou? Teď má nekonečno jenom jednu podobu…
Dva páry kreslí spirálu z dotyků a těkavých očí. Tichounkých, jako když padá sníh.
Dva páry s křídou, na chodník šeptají vyznání. Křehce jim uvěří a pak odejdou do kina.
Komentáře (1)
Komentujících (1)