Pozdravuj od nás mačku Elču a kočku Monču. Koho mi to, sakra, připomíná. Jo, už vím. Jednu mojí milovanou Jiřinu.
07.11.2006 10:46:00 | Petr Miroslav
... jen ať monča ulupuje :)) ... láska je něco vesmírného ... včetně těch propletenců nahých těl, které k tomu všemu patří ... "tvůj neukojený rebel pruhované doby" ... to je hodně povedený ... a vůbec je to dost dobrý .. tak monču za mě "líbni" :)) ... a utíkejte ... :)))
PS: díky moc za tvůj koment k tématu "rodiče a děti", do písmene s tím souhlasím a taky to takhle i cítím a vnímám ... !
Přeju hezkej peřinovej víkend .. !!! :))
04.11.2006 15:08:00 | Alci
..páni, já chci bejt taky zloděj... :)
...s páskou přes oči... :)
...ale mě by chytili... :/
03.11.2006 19:24:00 | Mácha
Monča je dobrá...já věděla, že ví, že láska není vůl... a navíc ten plyšák! nemůžu jinak...patří do houfu i když se brání...tak ji pošimrej Jindříšku...ať se culí :-) culíkatá :-)
03.11.2006 19:05:00 | no