předně...vítám tě na literu, doufám, že se ti tu bude líbít;)
mno a kabsničce...hezká...je vidět, že tam někde uvnitř se skrývá talent:)...mno a hlavně se mi líbí ta havraní pírka a vůbec je to příjemné počtení....a moc se těším na novinky..;)
tvoje Evi;)
05.11.2006 13:32:00 | Lizzzie